De Nieuwenburgt

Deel De Nieuwenburgt​ via:

Over De Nieuwenburgt

Wij zijn Hans Nieuwenburg en Tanja Wezendonk van biologische boerderij de nieuwenburgt en sinds december 2015 hebben wij een biologische boerderij met ruim 70 jersey koeien en 50 stuks jongvee.

Nadat Hans zijn middelbare landbouwschool had afgerond was er nauwlijks werk te vinden in de landbouwsector dus was hij genoodzaakt elders werk te zoeken. Daarnaast deed hij in zijn vrije tijd veel ervaring op bij een boerenbedrijf , maar de wens om een eigen boerenbedrijf te beginnen, bleef bestaan.

Doordat in 2009 het fruitbedrijf, waar Hans werkzaam was, zijn productie verplaatste naar Polen hebben wij de beslissing genomen om onze wens werkelijkheid te laten worden.

Na meerder locaties te hebben bezocht kwam uiteindelijk deze locatie op ons pad, ongeveer een kilometer van onze oude woning. Voor onze kinderen Youri en Lieke was het heel belangrijk om in deze omgeving te kunnen blijven wonen.

Hans is fulltime werkzaam op de boerderij en Tanja is buiten de boerderij en winkel nog parttime werkzaam in de thuiszorg.

Sociale media

De Nieuwenburgt Achtergrond

Voorbeelden van ons assortiment

Misschien ook interessant